Tehnički kutak > Tuning skutera
remen
mario_f15:
jedino ako oces da ti remen malo proklizuje...
nista nemoj podmazivat :icon_biggrin:
Infernus:
ok, thx na savjetima :icon_thumright:
a to.. kad sam ga kupio pa je bio malo masan... jel to onda neki nacin ocuvanja da moze dugo stajat il kaj...? :icon_scratch:
3alfa3:
Da upotrijebim popularnu izreku, al samom sebi: - idem se hitit sa zgrade. Nadam se da snijeg nece ublazit udarac ;D
Kakvo mazanje remena.... Zna bit problema kad ga montiras masnim rukama, a kamoli da ga podmazujes. Usput, jednom namascen remen mozes komotno bacit u smece
mario_f15:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Siječanj, 2010, 01:10:43 ---Da upotrijebim popularnu izreku, al samom sebi: - idem se hitit sa zgrade. Nadam se da snijeg nece ublazit udarac ;D
Kakvo mazanje remena.... Zna bit problema kad ga montiras masnim rukama, a kamoli da ga podmazujes. Usput, jednom namascen remen mozes komotno bacit u smece
--- Kraj citata ---
hitit se sa zgrade.....haha..lol
da ..tesko ga je kasnije oprati...tj nemoguce...uvijek ostane pomalo... :toothy11:
Infernus:
kak onda objasnjavate to da je bio malo zamascen kad sam ga kupio? :icon_scratch:
i jos jednom... nije bio masan, u smislu da su vam poslije toga masne ruke, nego tek toliko da vam prst lijepo glatko ide po povrsini remena... a sad se skroz osusio jer mi je visio na kukici ko kobasice :icon_biggrin:
..jos nesto... mozda pomogne.
remen sam kupio u ovlastenom servisu za baotiane... :laughing7:
ko zna kaj su tam s njima radili... :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju