Tehnički kutak > Tuning skutera

remen

<< < (2/3) > >>

mario_f15:
jedino ako oces da ti remen malo proklizuje...
nista nemoj podmazivat  :icon_biggrin:

Infernus:
ok, thx na savjetima  :icon_thumright:

a to.. kad sam ga kupio pa je bio malo masan... jel to onda neki nacin ocuvanja da moze dugo stajat il kaj...?  :icon_scratch:

3alfa3:
Da upotrijebim popularnu izreku, al samom sebi: - idem se hitit sa zgrade. Nadam se da snijeg nece ublazit udarac  ;D

Kakvo mazanje remena.... Zna bit problema kad ga montiras masnim rukama, a kamoli da ga podmazujes. Usput, jednom namascen remen mozes komotno bacit u smece

mario_f15:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Siječanj, 2010, 01:10:43 ---Da upotrijebim popularnu izreku, al samom sebi: - idem se hitit sa zgrade. Nadam se da snijeg nece ublazit udarac  ;D

Kakvo mazanje remena.... Zna bit problema kad ga montiras masnim rukama, a kamoli da ga podmazujes. Usput, jednom namascen remen mozes komotno bacit u smece

--- Kraj citata ---
hitit se sa zgrade.....haha..lol
da ..tesko ga je kasnije oprati...tj nemoguce...uvijek ostane pomalo... :toothy11:

Infernus:
kak onda objasnjavate to da je bio malo zamascen kad sam ga kupio?  :icon_scratch:

i jos jednom... nije bio masan, u smislu da su vam poslije toga masne ruke, nego tek toliko da vam prst lijepo glatko ide po povrsini remena... a sad se skroz osusio jer mi je visio na kukici ko kobasice  :icon_biggrin:

..jos nesto... mozda pomogne.
remen sam kupio u ovlastenom servisu za baotiane...  :laughing7:
ko zna kaj su tam s njima radili...  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju