Tehnički kutak > Tuning skutera
remen
mario_f15:
--- Citat: Infernus - 06 Siječanj, 2010, 01:19:53 ---kak onda objasnjavate to da je bio malo zamascen kad sam ga kupio? :icon_scratch:
i jos jednom... nije bio masan, u smislu da su vam poslije toga masne ruke, nego tek toliko da vam prst lijepo glatko ide po povrsini remena... a sad se skroz osusio jer mi je visio na kukici ko kobasice :icon_biggrin:
..jos nesto... mozda pomogne.
remen sam kupio u ovlastenom servisu za baotiane... :laughing7:
ko zna kaj su tam s njima radili... :angry7:
--- Kraj citata ---
ma to se tebi cini da je bio mastan
bio je nov pa je tako izgledalo...
jedino ako nisi sušio kobasice na njemu..pa da se osusio....... :toothy12:
Infernus:
hmm... ova vanjska strana na kojoj su slova je jos uvijek malo masna... potegnes po njemu kojih 5, 6 cm prstom i utrljas to u drugi prst i tek onda skuzis da ima malo... dakle kolicina je minimalna.
na stranicama remena koje klize nema nista, skroz je suho, a bilo je isto toliko koliko je sad na ovog gornjoj.
znaci, samo tako skroz suhog ga stavim unutra i bit ce ok?
mario_f15:
--- Citat: Infernus - 06 Siječanj, 2010, 01:30:19 ---hmm... ova vanjska strana na kojoj su slova je jos uvijek malo masna... potegnes po njemu kojih 5, 6 cm prstom i utrljas to u drugi prst i tek onda skuzis da ima malo... dakle kolicina je minimalna.
na stranicama remena koje klize nema nista, skroz je suho, a bilo je isto toliko koliko je sad na ovog gornjoj.
znaci, samo tako skroz suhog ga stavim unutra i bit ce ok?
--- Kraj citata ---
ma samo stavi.............
:icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: Infernus - 06 Siječanj, 2010, 01:30:19 ---na stranicama remena koje klize nema nista, skroz je suho, a bilo je isto toliko koliko je sad na ovog gornjoj.
--- Kraj citata ---
To je jedino bitno jer tu se trenje treba odvijat. To mora bit suho.
--- Citat: Infernus - 06 Siječanj, 2010, 01:30:19 ---znaci, samo tako skroz suhog ga stavim unutra i bit ce ok?
--- Kraj citata ---
da
Infernus:
ok, thx :icon_thumright:
moze lock kaj se mene tice :)
:hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju