Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Hodochasche
r.e.!:
--- Citat: filiplatinovicz - 13 Kolovoz, 2006, 12:48:16 ---morat ces se potruditi... no, mislim da ri je r.e. opasniji od mene... barem u buducnosti :toothy12:
s obzirom na Tvoju brzinu, nije iskljuceno da ces me dostici. uzivajte za kompovima, dok ja putujem Rvackom s novim atlanticom i nexusom pod yayima! Sretno!
--- Kraj citata ---
Pa kad imam brzi internet :laughing7: :laughing7: :glasses9:
r.e.!:
Filipe, još jednom, želim Ti sretan put. Evo pojavilo se Sunce, šteta za Smiljan.
Teška srca pustio sam Te samog, ali što možeš, moram se držati zadane riječi.
Nadam se da ćemo uskoro zajedno zajahati po preriji zvanoj hrvatske ceste. :hello: :hello:
filiplatinovicz:
hvala, hvala...
eto, vratio sam se u komadu. putovanje je bilo zanimljivo. nazalost, od nasih silnih bikera uspio sam se naci samo s Robertom, na kratko u gospicu. ali nas plan da zajedno odemo u smiljan, koji je pokvarila kisa, realizirao sam na povratku...
valjda za koji dan zavrsim i reportazno izvjesce... za nagradnu igru je i tako pre kasno, ali svejedno... veseli me da cu opet nesto ovdje napisati.
r.e.!:
samo škrabaj :laughing7: :icon_thumright:
filiplatinovicz:
a eto... objavio u moto klubu... a ne bi imalo smisla ponavljat se ovdje. planom puta otvorio sam post. U stvari, putovao sam:
Zagreb, Karlovac, Bosiljevo, Žuta Lokva (autocestom), Vratnik (zamjena skutera), Žuta Lokva, Otočac, Ličko Lešće, Gospić!
večernje druženje s Robertom, noćenje u Gospiću
Gospić, Gračac, Knin, Sinj (zadržavanje), Trilj, Imotski (granica BeHa), Grude, Čapljina, Metković
noćenje u Metkoviću
Metković, Čapljina, Ćitluk, Međugorje
razgledanje, noćenje u Međugorju
Međugorje, Grude, Imotski, Sinj, Knin, Gračac, Gospić
Noćenje u Gospiću, posjet Smiljanu
Gospić, Žuta Lokva (autocestom), Vratnik, Senj, Novi Vinodolski (zamjena skutera), Oštrovica (na autocestu), Zagreb
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju