Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Hodochasche

(1/3) > >>

filiplatinovicz:
Naumio sam za Velu Gospu u Međugorje...
tam i nazad oko 1000 km. Krećem
13. ili 14. 8 S Apriliom 250 idem starom cestom do Karlovca pa Josefinom do Žute Lokve, pa preko Gospića (gdi imam gdje spavat) i Benkovca u okolinu Zadra, gdje cu od zloglasnog Cokija uzeti Nexus 250 i onda nastaviti do Kaštela pa uz obalu preko Makarske do Međugorja.
Putem noćenje, reportaža tamo, onda polako nazad, isti ili drugi dan, dokle dupe izdrži preko Gruda, Cista Provo do Sinja i dalje preko Knina i Gračaca (eventualno Gospića) i Plitvica, državnom cestom D1 do Karlovca i Zagreba. Vracam se u Zagreb 16. ili 17. 8... Sve ovisi! Spavanje negdje na putu tamo i na putu nazad... najmanje 2 noći (+ eventualno Gospić)!
Želi li se tko pridružiti?
Volio bih kad bi barem iz Gospića krenuo R.E.! Koliko taj penzić spama, očito ima brdo vremena. :-))
Spreman sam ga strpljivo čekat dok mili na svojoj prekrasnoj srebrnoj Vespici! Dragi je to čiča! :-))
Naravno, svi drugi, a i frendovi iz Kaštela su uvijek dobro došli!!!
Šalu na stranu, želim vozit polako i uživat u prirodi, fotografirat, bilježit, a ne bezglavo jurit!
Reportaža o tom putovanju bit će objavljena ovdje, u idućem Moto klubu, a vjerojatno i u Auto klubu!
Prvu rečenicu već imam: Nisam osobiti vjernik, ali sam oduvijek obožavao djevice..... :-))

Doomsday:
Mislija san ić pješke u Sinj za Veliku Gospu, ali radin, pa ne mogu...  :angry9:
Ponediljak 14. radin popodne 14-21, utorak 15. ujutro 07-14, javi kad bi bija u Kaštila, da padne bar neko pivo... Ili kava, ako se traži trezvenjaštvo zbog vožnje...  :icon_biggrin:
 :drunken_smilie:

filiplatinovicz:
14. 8. svakako namjeravam proć kroz Kaštela i Split, jos ne mogu odredit vrijeme. Danas zavrsavamo auto klub pa cu tek krajem tjedna poradit na planu putovanja... Volio bih 15. bit i u Međugorju i u Sinju...

Doomsday:
E, pa File, ako si u Kaštela kroz jutro 14., javi na vrime, pa da popijemo piće ka judi...  :toothy9:

filiplatinovicz:
U nedjelju ću znati točan plan putovanja... naveer 14. imam rezerviran hotel MB u Metkoviću...
javim se...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju