Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni C16 ??

<< < (2/3) > >>

3alfa3:
C16 nema blokada (City 16 ih ima)

mmario73:
da li je C16.07 ovaj novi sa homologacijom što zaobilazi centralni stender ?...  ako je onda treba da ima u grani na sastavu kod cilindra.... ja imam stari C16 Piaggio koji nema homologaciju i nema potrebe za blokadama... evo slike stare verzije

a evo i ovaj novi C16.07

3alfa3:
Ovaj novi cije slike si stavio je za Minarelli

Rossi:

--- Citat: mmario73 - 05 Siječanj, 2010, 23:09:29 ---da li je C16.07 ovaj novi sa homologacijom što zaobilazi centralni stender ?...  ako je onda treba da ima u grani na sastavu kod cilindra.... ja imam stari C16 Piaggio koji nema homologaciju i nema potrebe za blokadama... evo slike stare verzije

a evo i ovaj novi C16.07

--- Kraj citata ---
nemogu ove slike otvorit dvije ali nije ovakav kod mene kao na prvoj slici..drugciji mi je nosac ...onda prije daj e ovaj 16.07 ....a sto se tice blokade ..evo slika pa nek mi neko kaze jel ovo blokada ...
http://yfrog.com/0u05012010093j
eto to je slika grane dole gdje ide onaj tuljac koji ide na cilindar gore...njega kad ubacim on udje do pola u granu i taj unutra kao prsten mu neda dalje...onda mi ostaje samo da stavim jos one opruge dvije i to je to....goki mi je reko da je to tako normalno i da se  ne vadi taj unutra dio ...evo gledma sad papire i pise yasuni c16 carrera ..znaci da je c16...a ne ovaj 16.07

3alfa3:

--- Citat: Rossi - 05 Siječanj, 2010, 23:19:56 ---

--- Kraj citata ---

To je grana bez blokade

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju