Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni C16 ??

(1/3) > >>

Rossi:
Imal Yasuni C16 za piaggio neku blokadu ?? ja sma gledo prigusivac ...nema nista....dole gdje se spaja na cilindar ....kako ima onaj tio sto se stavlja u granu koji ide na cilindar gore ..unutar grane ima kao prsten na koji nalegne onaj dio sto ide u granu ...lici na prsten iz varia sto bude kao blokada...pitam gokia i on mi kaze to je tako ....da normalno moze nalec onaj tuljac sto ide u granu ....znaci da nema ni jedne blokade ?? jel neko zna sigurno ??

speed:

--- Citat: Rossi - 05 Siječanj, 2010, 22:26:27 ---Imal Yasuni C16 za piaggio neku blokadu ?? ja sma gledo prigusivac ...nema nista....dole gdje se spaja na cilindar ....kako ima onaj tio sto se stavlja u granu koji ide na cilindar gore ..unutar grane ima kao prsten na koji nalegne onaj dio sto ide u granu ...lici na prsten iz varia sto bude kao blokada...pitam gokia i on mi kaze to je tako ....da normalno moze nalec onaj tuljac sto ide u granu ....znaci da nema ni jedne blokade ?? jel neko zna sigurno ??

--- Kraj citata ---
blokada ti je u prigusivacu samo

pajo:
ja sam bio posebno uzimo top za yasuni i nije bilo blokade isto...

gumy:
koji si model uzeo?

Rossi:
Yasuni c16 carrera carbon...ja sam rastavljo prigusivac i nema onog suzenja kao sto je to bio slucaj na R ....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju