Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem Bev125 part II (the saga continues)
Mr J:
--- Citat: To3cutter - 06 Srpanj, 2007, 14:05:04 ---Nije kriv remen. Ni rolice. Ni svjecica, ni ulje. Sve su promjenili, cak su slozili i sa starim dijelovima. Opet dodje do 80 km/h i ugusi turu!
Kazu u Piaggiu sigurno je membrana!
Sad cekam da promjene membranu na fergazeru.
I dobio sam cir na zeljucu u medjuvremenu.
--- Kraj citata ---
Moguce je da negdje ulazi felsh zrak ali moze biti x drugih stvari, radije neka oni sve skinu i detaljno pregledaju kako se nebi nakon 10km vracao ponovno...
To3cutter:
Sad sam opet bio tamo. Nisu nista napravili. Probao sam ga upaliti na centralnom stenderu. Pali iz prve, i na nogari ga mogu zaturirati skroz do blokade! Probao sam ga voziti ali sad nejde ni 40 km/h i bendiks je izletio i ukljucio anlaser! Sad je anlaser stalno upaljen pa melje! Jel se moze tom motoru jos sta dogoditi! Isuse, a otfurao sam ga samo da mi zamjene remen i ulje!
Punisher:
Stvarno imaš peh :-X
P.A.L.A.C:
pa mozda je to bas zbog novog remena, ja kad sam stavio kevlar meni je motor iso 30km/h na sat manje a do te brzine isto super, al kad je sjeo nakon 100-tinjak km, onda je opet iso kolko je trebo... :toothy9:
To3cutter:
Ma probali smo i sa starim remenom. Nije problem u prijenosu. Motor vuce falsh-zrak negdje. Vozio sam ga maloprije po ravnoj cesti, i ako polagano doziram gas onda mogu nabrati 90 km/h, ali cim stisnem gas do kraja, motor se zagusi. Najblizi opis bi bio - kao da se vozim bez filtera za zrak!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju