Tehnički kutak > Tuning skutera

GILERA VXR 200

<< < (2/3) > >>

Jandro:
šus = start, bolje ubrzanje

a isus bog i s topovima, fora izgleda!! kak se to ćuje??? daj snimi malo zvuk

igor.sb:
iskreno spuhovi su tako ruzni, naravno sa jednim najbolje izgleda, al o ukusima se ne raspravlja

to vazi i za neonku, prosla su ta vremena, seljo beljo tjuninga

i koliko si ispusio sa tim spuhovima...ajd iskreno reci

Mr J:
netko je vec spomenuo, crvene opruge na kvacilo, malossi multivar sa rolicama koje dodju uz njega i malossi bijeli centralni...

Ante712:
Auspuh kosta 200 eura...prije mi je iso 125 kad sam ga stavio 130...to mi je jedna profa radila...lik zna s tim barata cijeli zivot...
evo sad cu ksenon svjetla stavljat kum mi radi u prodavnici za ta cudesa pa cemi sredit to...ma neonka je fora kad ga vozis na zadnjem;) a zvuk na spuhu ovisi mogu cepove stavit ono normala zvuk a ima klapna jedna na jednom loncu koju mogu zatvorit...zvuk je drama j#bo se sachal i deak...al mozda prodam ovu roru...pa karbonsku stavim...al moram nac tko radi sa karbonom...

Broken:
Koliko vama treba da skuzite da se nemota sa spuhom izgubit... Ako neko nevjeruje nek dode do mene pa cemo probat...

Jandro ti je sve reko u vezi multivara, uzmi jer ce ti motor odma bolje ic pogotovo zbog spuha i stavis recimo 12,5 rolice sve ovisi kakav start trebas a nezelis puno ulozit... Multivar, crveni federi na kvacili i bijeli centralni feder i jos 12,5 rolice i da vidis...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju