Tehnički kutak > Tuning skutera
GILERA VXR 200
Ante712:
Bok ljudi...evo ja sam novi...da se prestavim zovem se Ante...vozim gileru runnera 200vxr 2003. godina...evo citam malo po forumu 90% price je o 50cm3 pa nisam uspio nista nac za sebe...pa da pitam malo iskusnije koji se kuze u 4t agregate i ako ima netko iskustva sa VXRom...zanima me multivar isplati li se to stavljat steti li masini...nesto bi tog tipa stavljao...sve je serisko osim auspuha obicne 2 inoxove rore...pa ako ima tko kakvi savjeta bilo oko masine ili body tuninga da nije neka velika investicija...ne trazim bas previse...malo sam sredjivo skuter...ono nista specijalno odrezao mu rep...stavio neonku,druge rucke,mrezice na izlazima zraka kraj nogu...eto roru i to je to...evo par slika....
Jandro:
lool, daj sliku gdje se bolje vide ta dva topa!
stavi multivar, ništ ti ne šteti motoru, motor bollje ide, isplati ti ga se stavit! ja ga imam i zadovoljan sam! možeš si još uz njega i kupit set federa za kvačilo i stavit crvene tak da motor ima malo bolji šus
Ante712:
To kralju bas ti hvala....samo mi reci sto je šus hehe...
aco stunter_50:
a misli da ima bolji start, sta si neskineš taj veliki vizir i ne staviš mali a ni ne trebati uopće taj vizir ali ovako super :frajer:
To3cutter:
Koliko te kostao auspuh i ko ti ga je napravio? Jesi izgubio sta na performansama?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju