Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Molio bi nekog da mi objasni skidanje dashboarda sa Piaggio NRG mc3.. rasšrfit ču valjda znat al neznam kako se skidaju cajgeri.. Molio bi pomoć od onog ko je to radio...
Citat: Shiltac - 19 Svibanj, 2008, 17:47:46Molio bi nekog da mi objasni skidanje dashboarda sa Piaggio NRG mc3.. rasšrfit ču valjda znat al neznam kako se skidaju cajgeri.. Molio bi pomoć od onog ko je to radio...samo se skinu sa postolja,nadignes ih sa ravnim odvijacem,samo ti mora bit iskljuucen kontakt
Citat: speed - 19 Svibanj, 2008, 17:49:17Citat: Shiltac - 19 Svibanj, 2008, 17:47:46Molio bi nekog da mi objasni skidanje dashboarda sa Piaggio NRG mc3.. rasšrfit ču valjda znat al neznam kako se skidaju cajgeri.. Molio bi pomoć od onog ko je to radio...samo se skinu sa postolja,nadignes ih sa ravnim odvijacem,samo ti mora bit iskljuucen kontaktu.. nisam znao za kontakt... hvala..
Citat: Shiltac - 19 Svibanj, 2008, 17:53:01Citat: speed - 19 Svibanj, 2008, 17:49:17Citat: Shiltac - 19 Svibanj, 2008, 17:47:46Molio bi nekog da mi objasni skidanje dashboarda sa Piaggio NRG mc3.. rasšrfit ču valjda znat al neznam kako se skidaju cajgeri.. Molio bi pomoć od onog ko je to radio...samo se skinu sa postolja,nadignes ih sa ravnim odvijacem,samo ti mora bit iskljuucen kontaktu.. nisam znao za kontakt... hvala..da nije tesko bi vise namjestio da pravilno pokazuju,iako dosta skutera ima urezano kako moze jedino sjest,ali ipak bolje sprijeciti nego lijeciti