Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
[RUNNER] haxa?
Citat: zemo323 - 07 Ožujak, 2013, 23:20:08[RUNNER] haxa? a pazi ovo : http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,83260.msg1072681.html#msg1072681nije PB detected , ali jos jedan pokusaj ..ne znam sta reci na ovo ocito muljas u codu, muljas u zivotu
Citat: eladio - 07 Ožujak, 2013, 22:56:22kad mislis prestat haxat? to je riješeno,očekujem neki match uskoro..a i daj skupi ekipu da koji cw odigramo..barem se sad nađe vremena slobodnoga Citat: zemo323 - 07 Ožujak, 2013, 23:20:08[RUNNER] haxa? Ma daj sta ti je kakav [RUNNER] koji je taj ja toga nepoznam,al inače ima isto jedan ponajbolji igrac coda u hr imaju slično ime samo ovaj ima ime [R]UNNE[R]..dečko jednostavno razvaljuje..a ovi drugi su svi neke kopije ili tako nes..
kad mislis prestat haxat?
nisam koji mjesec, a ni da uhvatim vremena za koju mapu zavrtjeti... tu i tamo me pukne nostalgija, ali sam zahrdjao, trebao bih barem 2 dana zaredom igrati da se donekle vratim u formu
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!