Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
nesto nije ok, mene su isto kickali sa 333, pa mi je sad lock 250pitanje , pratin te u sdu kad igras nakon sta me ubiju, zasto stalno vrtis oruzja 2 i bash radis?
ajmo znalci i igraci imam problem veliki:u igri mi stoji max fps 333 i normalno na nekim serverima me kicka cvar com_max fps 333kad mi stoji mx fps 250 kicka me cvar com_max fps 0- stavim fps lock 250 al on mi skace do 500? zbog cega je to?
ono... nisam retadiran da nezz napisat, sve uredno napisem i jednostavno nece da drzi 250 prelazi do 500
Citat: nodius - 02 Rujan, 2012, 19:24:05ono... nisam retadiran da nezz napisat, sve uredno napisem i jednostavno nece da drzi 250 prelazi do 500lockaj ga direktno u cfg-u
opet isto al samo na nekoliko servera
jesi tokmak okreni pistolj cut ces brze korake hhh brze se krece a sniper ovo sta ja radim pa to ni profesionalci ne koriste- ako ti je tako lakse skontat
Citat: nodius - 02 Rujan, 2012, 19:11:59jesi tokmak okreni pistolj cut ces brze korake hhh brze se krece a sniper ovo sta ja radim pa to ni profesionalci ne koriste- ako ti je tako lakse skontat cujes ti ovo vekyyy a