Općenito > Propisi

dozvoljena snaga auta

<< < (8/11) > >>

mrcina:
otiđi na NN stranice tj. narodne novine i pročitaj si zakon. to ti je štivo koje buš skužio najlakše. imaš definicije svih vrsti  motornih vozila, te definicije i način ostvarivanja prava na upravljanje motornim vozilima (kategorije).

Trinad:

--- Citat: SPecial - 04 Siječanj, 2010, 03:05:07 ---Ja sam saznao od frenda ciji bratic radi u policiji.

--- Kraj citata ---

Frend vjerojatno sere a bratić mu u policiji vjerojatno niti ne radi  :laughing7:

ivan007:
ja sam dobio 3 puta kaznu po 1000 kuna za prekoracenje kilovata i bar 10 puta mi nisu pisali :icon_thumright: ako nisam u prekrsaju nepisu mi ako jesam odma mi to i dodaju :happy3:
uglavnom ljudi rade svoj posao i jbg ja sam polozio sa 17i pol godina i od tad imam auto najslabiji sad trenutno 3.0 192ks prije sam imo vozacku na 2 godine pa je to isteklo pa nakraju izaso zakon za te kilovate pa sam opet mladi vozac sad imam 23 kad budem imo 24 opet ce sigurno nes izac kakve sam srece :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: ivan007 - 08 Siječanj, 2010, 08:26:34 ---ja sam dobio 3 puta kaznu po 1000 kuna za prekoracenje kilovata i bar 10 puta mi nisu pisali :icon_thumright: ako nisam u prekrsaju nepisu mi ako jesam odma mi to i dodaju :happy3:
uglavnom ljudi rade svoj posao i jbg ja sam polozio sa 17i pol godina i od tad imam auto najslabiji sad trenutno 3.0 192ks prije sam imo vozacku na 2 godine pa je to isteklo pa nakraju izaso zakon za te kilovate pa sam opet mladi vozac sad imam 23 kad budem imo 24 opet ce sigurno nes izac kakve sam srece :dontknow:

--- Kraj citata ---

e tak sam i ja. Jedina razlika je kaj ja imam 73 kW  :toothy3:

SPecial:

--- Citat: Trinad - 08 Siječanj, 2010, 06:17:54 ---Frend vjerojatno sere a bratić mu u policiji vjerojatno niti ne radi  :laughing7:

--- Kraj citata ---

A sta ti to treba?    :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju