Evo da se i ja malo nadovezem na temu
Golf je super auto,ne kvari se ne trosi bla,bla,bla...ali bas kako je Rossi rekao da ga vozi pola Hrvata kaj nije daleko od istine...
Na tvom mjestu nebi uzeo 1.6 masinu zato jer je prastara,ok mozda to znaci da se nece tako puno kvarit,ali ces dat puuuno novaca za gorivo i jos vise za kazne zbog 3 ks.Gledao sam negdje na televiziji da je policija uzimala prejake aute mladim vozacima,tak da te upozoravam da neizgubis i malo vise od 1000 kn
A kaj se tice usporedbe kvalitete Golfa i Astre,mogu rec da sam imao priliku vozit se u golfu i sjest u Astru,na prvi pogled sve ok
Ponuda motora za Astru i Golfa je slicna,prastari osnovni benzinci,pa super moderni 1.4 turbo benzinci,a kaj se tice dizelasa,u VW se ugraduju novo-razvijeni comon-rail dizelasi i VW koncern je novi u tome,pa ti motori nebi bili moj prvi izbor.A Astrini dizelasi su:1.3 CDTI(mislim da je Fiatov motor),1.7 CDTI(Opelov motor i po meni najbolji izbor) i najjaci 1.9 CDTI(isti Fiatov)
Kaj se tice ostalih autiju iz te klase imas fakat veliki izbor,npr. Megane,Leon,Auris,Civic(ako imas para)
Pa ti biraj