Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Aerox R 2007. - DR evo + ZX + Multivar

<< < (12/12)

R@kija:
daj bokte mogel mu je barem pun gas dati...

mi smo 14-najsticu  15 minuta imer tura(al iber) kurili gumu bila nova pa morali malo...i onda z benzinom polejali zadnju gumu i zapalili sve gori bokte a s fergazera curi benga ovaj kuri ne hebe ga...a grana se uzarila crvena bila..i posle 15minut guma nis kak je i bila hahahah

Aerox007:

--- Citat: rakitje00 - 05 Siječanj, 2010, 16:16:49 ---daj bokte mogel mu je barem pun gas dati...

mi smo 14-najsticu  15 minuta imer tura(al iber) kurili gumu bila nova pa morali malo...i onda z benzinom polejali zadnju gumu i zapalili sve gori bokte a s fergazera curi benga ovaj kuri ne hebe ga...a grana se uzarila crvena bila..i posle 15minut guma nis kak je i bila hahahah

--- Kraj citata ---

kaj kad ovaj pi*da se to ne usudi...joj getriba bu prešla, kuplung bum skuril itd...trebal si ti doc tam i stisnut to do kraja da se razleti pa da mu kupis neki posteni motor :laughing9: :laughing9:

wonderkid:
kaj rakija pizdis  ;D ;D shvati da je ovo zajebancija  :laughing1: :laughing1: ili ipak ne  :laughing11: :laughing11: :laughing11: al svjedeno kako god okrenes onaj tvoj traktorček nejde s mesta  :laughing7: :laughing7: jedino ako ga neko ne pogurne  :happy6: :happy6: a znam da ga niko nebu pogurnul jer je to piaggo  :laughing6: :laughing6: zato kupi aeroxa i budi sretan cijeli zivot  :laughing7: :laughing7:

kaj pizdis negdje sada  :toothy9: :toothy9:

Aerox007:

--- Citat: wonderkid - 05 Siječanj, 2010, 16:54:25 ---kaj rakija pizdis  ;D ;D shvati da je ovo zajebancija  :laughing1: :laughing1: ili ipak ne  :laughing11: :laughing11: :laughing11: al svjedeno kako god okrenes onaj tvoj traktorček nejde s mesta  :laughing7: :laughing7: jedino ako ga neko ne pogurne  :happy6: :happy6: a znam da ga niko nebu pogurnul jer je to piaggo  :laughing6: :laughing6: zato kupi aeroxa i budi sretan cijeli zivot  :laughing7: :laughing7:

kaj pizdis negdje sada  :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

:BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

R@kija:
nije tebi lako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju