Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Aerox R 2007. - DR evo + ZX + Multivar
R@kija:
--- Citat: dhorvat - 05 Siječanj, 2010, 15:30:28 ---Aha, tebi je bitno da bude pojam :toothy9: OK, end of diskusion :laughing6:
--- Kraj citata ---
vec je sad pojam!!
--- Citat: Aerox007 - 05 Siječanj, 2010, 15:39:06 ---cek ti se tu nabrijavas a jos niti nemas potrebne djelove za skut da bude u voznom stanju??? :toothy3:
--- Kraj citata ---
dojdi do mene
dhorvat:
--- Citat: rakitje00 - 05 Siječanj, 2010, 15:55:33 ---vec je sad pojam!!
dojdi do mene
--- Kraj citata ---
Čovjeće ti si sve veći faker čim više snijega napada vani kad se više niko normalan osim city expressa i poštara ne vozi s motorom. A kad je neki meet ili turneja, kad bi mogli izmjeniti snage, onda te nema nigde :laughing9: :laughing9:
Aerox007:
dojdi do mene
[/quote]
da da cul sam da imate dobru konobaricu :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
R@kija:
--- Citat: Aerox007 - 05 Siječanj, 2010, 16:01:22 ---dojdi do mene
da da cul sam da imate dobru konobaricu :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to se necu mešat :toothy3:
--- Citat: dhorvat - 05 Siječanj, 2010, 16:00:02 ---Čovjeće ti si sve veći faker čim više snijega napada vani kad se više niko normalan osim city expressa i poštara ne vozi s motorom. A kad je neki meet ili turneja, kad bi mogli izmjeniti snage, onda te nema nigde :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
a jbg kad me starci ne puste hahahah
Aerox007:
valjda se bude ta tvoja rašpa za nokte cula jace nego onaj tomos kaj je bio u medsavama kod skele :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju