Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Aerox R 2007. - DR evo + ZX + Multivar
Aerox007:
--- Citat: rakitje00 - 05 Siječanj, 2010, 14:22:26 ---pa normalno da mu nemrem nis kad se ja NEMREM vozit normalno..napucam pun gas opa kolo zove!!
jes jes..samo imt dieses vas preskoči sva 3-4-5 kolko vas ima...
moj i luxov skuter više vredi i skupa idu brže neg i tvoj i od sabelje,i horvata i ovog malog kaj ima ovog krampa z videa i od christine f12...
hahahhahahah kako smo pohlepni lux...još kad namontiramo due+ na pgo t rex ajoooj
--- Kraj citata ---
eh rakija kad to pocne zacvikavat cvilili budete kaj štakori :icon_biggrin:
R@kija:
--- Citat: Aerox007 - 05 Siječanj, 2010, 14:23:37 ---
eh rakija kad to pocne zacvikavat cvilili budete kaj štakori :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ajooooooj kaj si pak sad rekel..opckrbili smo se z cilindrima od serijale high end i big bora za naredne 2 godine..da svaki mesec jen zacvika imamo za 2 leta hahahahhahahhhha
Aerox007:
--- Citat: rakitje00 - 05 Siječanj, 2010, 14:28:48 ---ajooooooj kaj si pak sad rekel..opckrbili smo se z cilindrima od serijale high end i big bora za naredne 2 godine..da svaki mesec jen zacvika imamo za 2 leta hahahahhahahhhha
--- Kraj citata ---
i ja sam patil na te haj endove dok nisam malo pocel slusat i kad sam videl da se s tim vozis 500km ne isplati se :nono: :nono: :nono:
ali za gušt :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
R@kija:
vozi high end prek 1000km...imamo mi par komada pa zast ne hahahahha
Aerox007:
--- Citat: rakitje00 - 05 Siječanj, 2010, 14:37:12 ---vozi high end prek 1000km...imamo mi par komada pa zast ne hahahahha
--- Kraj citata ---
ja bi ga vozil prek 1000km sigurno jer ja bi to razradjival i sve ali ima budala koje ga prvi put upale i odma ga idu turirat i ne razradjuju ga pa ima zacvika vec na 300km :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju