Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Aerox R 2007. - DR evo + ZX + Multivar
wonderkid:
--- Citat: dhorvat - 05 Siječanj, 2010, 14:09:26 ---Reko sam joj da si ga digo na zadnji. Nekakav nož za klanje pajceka je spominjala, nisam ju čuo točno :laughing7:
--- Kraj citata ---
jel mu je rekla kaj za mamu :laughing7: :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: Aerox007 - 05 Siječanj, 2010, 14:11:29 ---
kaj si joj iso govorit, sad bum fasoval :uff: :uff: :uff:
--- Kraj citata ---
Jučer je vidla svog malagutija i popizdila je kad je vidla da je celi u blatu i u soli :toothy3:
Auspuh je malo pustio hrđu isto zbog soli :angry7:
Nejde baš nešto posebno, ali je uštelan bar :laughing7:
mario_f15:
--- Citat: dhorvat - 05 Siječanj, 2010, 14:14:39 ---Jučer je vidla svog malagutija i popizdila je kad je vidla da je celi u blatu i u soli :toothy3:
--- Kraj citata ---
:jerk:
tako i ona tebe treba bacit u sol i blato....haha :laughing7:
Aerox007:
--- Citat: dhorvat - 05 Siječanj, 2010, 14:14:39 ---Jučer je vidla svog malagutija i popizdila je kad je vidla da je celi u blatu i u soli :toothy3:
--- Kraj citata ---
a jesi joj reko kak smo podizali i spustali skuter sa stola :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
R@kija:
--- Citat: dhorvat - 05 Siječanj, 2010, 12:02:02 ---Ti jako zafrkavaš sa tim vašim drkalicama koje za svoje komponente idu dosta loše. Mi izvlačimo maximum iz ovoga kaj stavimo pa zato ide tak dobro :frajer:
BTW. teško da mu možeš prismrdit do 60 na sat sa svojim diesisom :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
pa normalno da mu nemrem nis kad se ja NEMREM vozit normalno..napucam pun gas opa kolo zove!!
--- Citat: wonderkid - 05 Siječanj, 2010, 13:55:13 ---ma nemre mu nist ni do 100,onaj njegov traktorček nejde s mjesta :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
jes jes..samo imt dieses vas preskoči sva 3-4-5 kolko vas ima...
moj i luxov skuter više vredi i skupa idu brže neg i tvoj i od sabelje,i horvata i ovog malog kaj ima ovog krampa z videa i od christine f12...
hahahhahahah kako smo pohlepni lux...još kad namontiramo due+ na pgo t rex ajoooj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju