Ostalo > Sportski kutak
DINAMO U LIGI UEFE!!!
enigma:
prvo poluvrijeme mi se činilo kao da gledam arsenal, a ne dinamo. svaka im čast odigrali su to zaista na iznimno visokoj razini.
da je bio u napadu netko spretniji od balabana (promašio 3 čiste prilike) mogli su voditi s 3-4:0. al eto šta je tu je, u drugom poluvremenu zbog vlastitih grešaka su primili prvi gol, kakva neopreznost angry2
al ajd, izgubili su s jednim golom razlike i daje nam svima to nadu u prolaz. morati će cijelu utakmicu odigrati kao prvo poluvrijeme sinoć i prolaze sigurno.
s druge strane, konfuznost werderove obrane me zaista zaprepastila, prolazili su kroz nju ko kroz sir dinamovi igrači, imali su jako puno šansi no realizacija nije štimala. pretpostavljam da je to plod neiskustva. još kad se sjetim onog čalea i njegove prilike, umjesto da je dodao odmah u sredinu on čeka!!! angry2 angry2 .
čestitke modrima i nadajmo se da možemo preskočiti tu prepreku u uzvratu i nakon dugo godina zaigrati i najprestižnijem natjecanju
eladio:
--- Citat: enigma - 16 Kolovoz, 2007, 07:28:20 ---još kad se sjetim onog čalea i njegove prilike, umjesto da je dodao odmah u sredinu on čeka!!! angry2 angry2 .
--- Kraj citata ---
tada sam prvi put osjetio da nece biti na kaju dobro, ovo sto se na kraju i desilo :angry7:
enigma:
da, 5-6 neiskorištenih zicera..morala je doć kazna. :toothy3:
Mr J:
Balaban kao da je Alisa u zemlji cudesa, sav zbunjen i nespretan...
Mislim da bi trebao od 1. minute staviti onoga Gaelu...
enigma:
hajduk i slaven izgubili, 1-0, odnosno 2-1. dakle očekivano,
iako ostaje gorak okus u ustima nakon 2 prečke i stative hajduka, te nekoliko promašenih zicera, isto vrijedi i za slaven i zicere.
objektivno gledajući jači su talijani i turci, i samo teoretski možemo dalje. :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju