Ostalo > Sportski kutak
DINAMO U LIGI UEFE!!!
enigma:
danas s početkom u 20,15 dinamo u maximiru igra uzvrat protiv domžala..
nadam se da će ozbiljnim pristupom i igrom izboriti prolaz te nadigravanje s werderom
aeroman:
Dinamo prošo,pobijedio Domžale glatko 3:1.Biti će gadno werderom ali ja vjerujem u čudo iako je to teško.Sve u svemu moći ćemo gledat malo europskog nogometa Werdera,Samdorije,Galatasaraya i nadam se uživat u tome...
enigma:
da, dobro su odigrali al ta obrana gadno šteka. carlos i čale nisi igrači za europu. a ukoliko modrić ode, ode i pola momčadi...u svakom slučaju želim im sreću protiv werdera :headbang:
john_wayne:
Gledao sam jučer tekmu i mogu reći da uopće nisam impresioniran...
Dinamo je prvih 15 min bio stjeran u 16-erac i samo zahvaljujući sreći i Kochu nije primio gol. Takav presing da mu naprave neke Domžele i to usred Maksimira meni je neshvatljivo (bez obzira na rezultat prve utakmice).
Nakon toga Dinamo je zabio gol i onda su tek prodisali... Moram priznat da je bilo poslje par lijepih Dinamovih akcija.
Druga stvar koja me iživcirala je da su Dinamovi stoperi (Carlos, i inače odlični Schifo) pri rezultatu 2:1, dopustili da im 2 puta onako naivno prebace loptu iza leđa i samo nesposobnost napadača Domžala spasila je Dinamo...
Objektivno Domžale su treća liga svjetskog nogometa,Weder je ipak jedan drugi svijet....
enigma:
čuo sam da je koch kratkovidan pa zbog toga prima golove s velikih udaljenosti, sa manje udaljenosti brani bez problema.
inače slažem se, obrana je puna rupa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju