Zanima me sta bi moglo biti na sf 2(nece da upali).
Prije sam mnogo puta imao problema sa pumpicom za gorivo,to sam rijesio,sad nakon godinu dana nece da upali.Prvo smo mislili da je regler,zamjenili regler,palio je.Nakon par dana hoce upaliti,ali moram kurblati pola sata da sastavi,i onda se ugasi nakon par sekundi i tako 20 puta najmanje.Kad upali,ne ugrije se 10 minuta,nekad odmah se ugrije,i nakon 5 minuta izgubi gas i ugasi se.Prije mjesec dana sam pokusao upaliti,nece da cuje,akumulator nov stavim,nece isto,iako bi morao i na kurblu upaliti sa bar malo struje da ima.Svjecicu novu sam kupio,nece ponovo.Prije par dana,ponovo pokusam,zamjenim svjecicu ponovo,akumulator napunim,osigurac je ok,negdje spoja nema,nece da cuje.
Motor je redovno odrzavan,sve je sportsko osim klipa i auspuha,sve ostalo je od a do z izmjenjeno i dobro ustelano.Skuter sam kupio 2003. godine nov,ima pravih oko 20000,kad ga upalim nista ne zuji,ubrzanje ima normalno,krajnja ista non stop.Jedino sto je skuter bio cesto po asfaltu i na zadnjem tocku dosta,ali nevjerujem da od pada masini ista moze biti,a i na zadnjem tocku,valjda bi se osjetilo da je do masine na snazi.
Hvala unaprijed.