Tehnički kutak > Tehnička pitanja

runner 180- održavanje ?

<< < (7/11) > >>

dino gp1:
Molim bez daljnjeg spammanja  :hvalaa:

dino_180:
meni osobno je draži sp 180.ne zato kaj ga ja imam nego stvarno nakon tjedan dana kak kiza kaže če ti 125 biti pre spor.ako nemožeš nač extra super uščuvan 180 pošto su rjetki uzmi neki sp koji je u kolko tolko dobrom stanju.bitno je da su glavni djelovi u redu.plastike i te neke sitnice se lako poprave.ja sam svog sp kupio za pristojne novce i za oko 3000 kn ga sredio pre dobro i tuning i styling.moj je stvarno bio krš al uz veliku pomoč  J.U.R.C.E i motor je stvarno savršen.bitno je zagrijat ga,dobro ulje i ne ga terat u visoke okretaje dugo.to je moje mišljenje.i da uvoz auta i motora izvana je moguč al nesmije bit stariji od 7 godina.

Iwo SR Tuono:
nać runnera 125 2t ili sr-ku 125 2t je kao nać djevicu od 30 godina...znači čulo se za to al ih nitko nije vidio  :frajer:

dino_180:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Siječanj, 2010, 15:00:28 ---nać runnera 125 2t ili sr-ku 125 2t je kao nać djevicu od 30 godina...znači čulo se za to al ih nitko nije vidio  :frajer:

--- Kraj citata ---
ima al češ ga zato platit npr sp180 12-13 tisuća kuna.neki u super stanju.al kaj če ti to.kupiš runnera malo manje očuvanog npr za 5-6 tisuća kuna i za 2-3 ga središ potpuno.i izgleda i ide savršeno.

steeef:
mislim da su adekvatni za odgovarat u ovoj temi ljudi koi voze sp 180 ili 125 i ko zna kak se taj motor ponaša itd a ne neko od čije bratićeve žene tata ima sina iz prvog braka čiji susjed imal mlađeg brata koi vozi sp180..ja ga vozim 7 godina i nikad niš nie riknulo nit zaribalo..išel s njim i na posel i svugdi..
tek sam prošle godine uzel novu termo grupu i dal je preradit...a stari prodal za 100 evrića koja je bez risa..
a ti INTERCEPTOR voziš pedesetaka al znaš da sp 180 ne traje...hmmm da mi je znati od kud??
a od ova dva motora neznaš koi je veći dreš i koi je bolje izrauban..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju