Tehnički kutak > Tehnička pitanja
runner 180- održavanje ?
gagi racer:
--- Citat: gokiSP - 05 Siječanj, 2010, 17:44:01 ---tvoj je onda ultra sportski..sigurno je polini radio u gileri tad kad se tvoja masina sastavljala :dontknow:
--- Kraj citata ---
ovaj motor je imao full generalku kada sam ga ja kupio.... jer se covek ubio na njemu, i sve otislo u pm, i masina i leva strana motora..... ali 120km/h je odmah izvlacio, i 125km/h posle kraceg vremena..... a jedino mi glupo, sto kada sam stavio spuh, i rolnice 11 grama, sa 12.5 grama, krajna mi je sad 120km/h maximalno :(
runner_sp180:
--- Citat: gagi racer - 05 Siječanj, 2010, 17:46:14 ---ovaj motor je imao full generalku kada sam ga ja kupio.... jer se covek ubio na njemu, i sve otislo u pm, i masina i leva strana motora..... ali 120km/h je odmah izvlacio, i 125km/h posle kraceg vremena..... a jedino mi glupo, sto kada sam stavio spuh, i rolnice 11 grama, sa 12.5 grama, krajna mi je sad 120km/h maximalno :(
--- Kraj citata ---
mozda taj tvoj auspuh ne treba visoke okretaje da bi razvio vecu snagu
[SB]Replica 180:
--- Citat: gokiSP - 03 Siječanj, 2010, 11:51:19 ---obadva mi se ne cine bas bajna..prvi nema disk a za drugog nisam siguran..drugi izgleda ocajno..probaj nac sp-a ili fxr-a ali DD (dual disc)
--- Kraj citata ---
nije dual , vec double :toothy9:
gokiSP:
e nije nego je single disk ;D
Luna:
--- Citat: rYu - 02 Siječanj, 2010, 20:40:54 ---znaci zelio bih kupiti runnera 180 sp ili fxr zavisi sta naleti i kako bude ocuvano dali je istina da na 180 masinama stalno treba nesto mjenjat popravljat da se vise provodi u garazi nego na cesti ???
--- Kraj citata ---
meni susjed ima sp 180, i to vec 6 godina. nikad ništa nije se dogodilo, a stalno ga dere full gas, ima dell'orto karburator i polini žicanu gljivu, ostalo sve serijski. skut ide preko 140 km/h :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju