Tehnički kutak > Tuning skutera
Paljenje sf2
Ivan_drifter:
drnda potpisujem ...stime da ja bi reko da ima manjka posto on upali kad mu on da benzina na svjecicu znaci ima manjak a vakum pipa kad ode onda onda na vakum pusta gorivo jer ode jedna gumica unutra i onda zaljeva a ne da mu fali ili mu je postopan filter goriva ili u vakum pipi jer nemoze dobiti goriva i kad dobije dobije nes jako malo....
zmijavci:
meni se događalo baš isto kao tebi :angry7: :angry7:.....izio sam sve gorivo iz njega,ocistio karburator s onom tekućinom,promjenio sam kablo i svjecku i motor je pali vozii :headbang: :headbang:
ivanm:
mene je zezala vakum pumpica na pežou, treba vidjeti, mislim da paše i od piaggia, od modela koji imaju rezervoar ispod sica..
mene na nrg-ju zna zezat kad je na rezervi, onda se zna zagušiti i neće primat gas kako treba, kad ima dosta benzina u rezervoaru, onda je sve ok..
aldin:
Provjericu to prvom prilikom,jos mi se jednom prije 3-4 godine desavalo isto,i cini me se bas je bio taj filteR
Stavim akumulator pun,vergla normalno,nebi trebalo nista biti do struje.
Akafadam:
--- Citat: ivanm - 03 Siječanj, 2010, 15:56:34 ---mene je zezala vakum pumpica na pežou, treba vidjeti, mislim da paše i od piaggia, od modela koji imaju rezervoar ispod sica..
--- Kraj citata ---
vakum pumpica,tocno to je i mene zajebavalo gadno jedno vrijeme dok nisam poludio i sve raskopao i shvatio da je ta pizzdarija krivac :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju