Tehnički kutak > Tuning skutera
Veliki problem,molim vas pomoziteee
Ivan_drifter:
sory ja sam znao da je svaki po kojem sam sarafio imo sljepi ..jbg :-X
doc-sr150:
--- Citat: CoK - 08 Siječanj, 2010, 11:05:11 ---Nemas slijepi seraf :nono: Serijski vijci na tom skuteru su ''Torks''. Mislim 45...ali ima u sredini mali klin pa ti treba torks sa rupom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a to ti je ovakav torx..
CoK:
--- Citat: doc-sr150 - 08 Siječanj, 2010, 11:23:10 ---a to ti je ovakav torx..
--- Kraj citata ---
e tocno to :icon_thumright: Ako nemas alat,cekic i sjekac pa zamijeni vijke drugima ;)
Ivan_drifter:
--- Citat: CoK - 08 Siječanj, 2010, 11:25:22 ---e tocno to :icon_thumright: Ako nemas alat,cekic i sjekac pa zamijeni vijke drugima ;)
--- Kraj citata ---
točno to ;D ;D ;D
marej88:
E ovako,problem resen,konacno :) Prirubnica jeste ispucala ali samo od spolja , iznutra je OK, ali ipak ce se zameniti ;) Sta je bio probelm....moj HOMEMADE filter :) :) Toliko je bio redak i tanak da je uvlacio vise vazduha. Sad sam vratio fabricki filter , lepo ga oprao i nema zime. Sad Runner peglaaa...... :) Osigurac je na drugom zarezu odozdo,vazduh na 2.5 kruga i dobio sam lepu boju svecice-braonkastu. E sad drugari,na red su rolnice,i one se moraju menjati pa sada da li da uzimam malo lakse ili ne?? Ove moje su sada 5 gr. , e sada ja se razmisljam da uzmem rolnice malo lakse , npr. tu 4.7 ili 4.6 . Sta vi mislite???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju