Tehnički kutak > Tuning skutera
Veliki problem,molim vas pomoziteee
Ivan_drifter:
mislim da nema potrebe ja bi ostavio 5 gr ili mozda cak i 5.2 jer on ovako ima start al ima i manju konacnu ..ja bi smanjio start i slozio konacnu posto sigurno nejdes od semafora do semafora.... ::)al to je moje misljenje :odlicno: :odlicno: :odlicno:
marej88:
A sta mislite , imam rolnice od 3.8 gr. pa da napravim kombinaciju, 3 od po 3.8 gr. i 3 od po 5 gr. ? Kad se sve to rasporedi jedna laksa , jedna teza izadje tezina od 4.4 gr. Sta mislite , dal vredi probati ?
R@kija:
--- Citat: marej88 - 10 Siječanj, 2010, 22:48:09 ---A sta mislite , imam rolnice od 3.8 gr. pa da napravim kombinaciju, 3 od po 3.8 gr. i 3 od po 5 gr. ? Kad se sve to rasporedi jedna laksa , jedna teza izadje tezina od 4.4 gr. Sta mislite , dal vredi probati ?
--- Kraj citata ---
nije pozeljno vozit sa razlicitim rolicama kojima je razlika u tezini veca od pol grama..
mozes stavit i probat ako bude u redu kupi takve rolice ali novi paket svih 6 znaci!!
marej88:
Aha,epa hvala majstore :icon_thumright: Ja taman mislio da rasturam sutra :) Ali ipak necu,kupicu nove , sad imam u Runneru 5 gr. , ali se razmisljam uzeti malo lakse mozda 4.8 gr. ???
Jet Force:
druze ako ti je elektronski cok .onda je 99% do njega. To je i meni bilo. cok ostane upaljen i kad se motor ugrije ima previse goriva i trokira i nema snage,a inace moze fino razvuci.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju