Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Susret U Zadru (ili okolici) 08.07.

<< < (2/19) > >>

Genesis051:

--- Citat: KicHo7 - 04 Srpanj, 2007, 13:13:41 ---da je tjedan poslije onda mozda bi i doso...al sad su mi popravni pa nemogu

--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: eto vidiš... kad se nisi, kao ja, popravio na vrijeme (mater mi išla u prvom srednje, za "sretan ti majčin dan", 8.3. na informacije, a ja iz 7 /slovima: sedam/ predmeta imao jedinice  :toothy3:... ali sve riješio do 10.6. kad je završavala škola)...

Genesis051:
Ehh, spammajstor  ;D ... a nisam ni napisal, što sam krenul pisat...  :laughing7:

Dakle... Ne mogu tvrdit, ali imam broj od Punishera i Dooma, pa... ako svratim do Zadra, onda ću se (po)javit...  :happy3:
Već sam si zacrtao subotu (motosusret u Taru/kraj Poreča), ali bi svejedno mogao malo provozat nove (rabljene) bisage do Zadra... Nisam tamo već odavno bio !  :frajer: ...

Nikon:
ja san talent friza dekla i iskrivia bazu (uz one probleme prije) tako da nevirujen da ce mi bit skuter gotov :toothy11:

Genesis051:
BTW. a baš bi se mogli malo potrudit, i doć na Grobnik... Motohappening je taj vikend...

Genesis051:
Ehhh... Nije do Grobnika, k'o do Zadra... to je činjenica... ali vrijedilo je pokušat...  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju