Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Susret U Zadru (ili okolici) 08.07.

<< < (3/19) > >>

ivbura:
Doms .., opet kinez ima gripu ? :dontknow: e baš te je...(možda imaš više sriće s kineskinjama hehe..mora san teke ) eto pravog razloga da ga zaminiš s KLE-om  :icon_thumright: malo ti pobrka prioritete al počelo to kvarenje i to još u ovo vrime .... :icon_scratch: nikako gurniti u more nego ga demostrativno zapaliti isprid uvoznika (normalno u nazočnosti novinara)ako nedaju novoga ili kvalitetno ne riješe kvar ajde dobro ovo je najradikalnije , valjda bude sad ok.

Kotrlj !

X-Thug:

--- Citat: KicHo7 - 04 Srpanj, 2007, 13:13:41 ---da je tjedan poslije onda mozda bi i doso...al sad su mi popravni pa nemogu

--- Kraj citata ---

15 predmeta u zadnjih tjedan dana i 1 na predmetnom...sve rješia... :headbang:
ja san također ima 7 na polugodištu...aj punisheru ako niko neće doć moremo odgodit za neku drugu nedilju...

Genesis051:

--- Citat: ivbura - 04 Srpanj, 2007, 14:54:33 ---Doms .., opet kinez ima gripu ? :dontknow: e baš te je...(možda imaš više sriće s kineskinjama hehe..mora san teke ) eto pravog razloga da ga zaminiš s KLE-om  :icon_thumright: malo ti pobrka prioritete al počelo to kvarenje i to još u ovo vrime .... :icon_scratch: nikako gurniti u more nego ga demostrativno zapaliti isprid uvoznika (normalno u nazočnosti novinara)ako nedaju novoga ili kvalitetno ne riješe kvar ajde dobro ovo je najradikalnije , valjda bude sad ok.

Kotrlj !

--- Kraj citata ---
Nemoj ga slušat, Doom ! :icon_biggrin:
Mi smo u državi, gdje ti (kad demonstrativno zapališ stroj, ispred adrese uvoznika), "mrtvi 'ladni",  dođu likovi, predstave se kao inspektori za ekologiju, i "operu te" za iznos, kojim bi mirne savjesti mogao nabavit polovnog KLE-a....  :laughing7:

Genesis051:
ivbura, dolaziš i ti na ovaj susret (?)...

Genesis051:

--- Citat: X-Thug - 04 Srpanj, 2007, 14:55:30 ---
--- Citat: KicHo7 - 04 Srpanj, 2007, 13:13:41 ---da je tjedan poslije onda mozda bi i doso...al sad su mi popravni pa nemogu

--- Kraj citata ---

15 predmeta u zadnjih tjedan dana i 1 na predmetnom...sve rješia... :headbang:
ja san također ima 7 na polugodištu...aj punisheru ako niko neće doć moremo odgodit za neku drugu nedilju...

--- Kraj citata ---
Aj' bravo.... svi sretni, al, vjerujem... najviše, ipak, TI !!!  :icon_thumright:

I... šta je sa susretom (?) Valja li, ili je odgođen...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju