Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi rhq i hpc...
Crazy Kuree:
Evo danas sam uzeo polovnu hpc običnu, klipnjača nema ni mm lufta gore dole... zanima me zbog čega je bolja teža a zbog čega lakša radilica? BTW hpc rhq je 100 grama lakša od MHR, a TP s plavim polutkama 100g lakša od hpc rhq
dhorvat:
--- Citat: Crazy Kuree - 27 Ožujak, 2010, 20:46:51 ---Evo danas sam uzeo polovnu hpc običnu, klipnjača nema ni mm lufta gore dole... zanima me zbog čega je bolja teža a zbog čega lakša radilica? BTW hpc rhq je 100 grama lakša od MHR, a TP s plavim polutkama 100g lakša od hpc rhq
--- Kraj citata ---
Vidiš vidiš, nikad nisam težine uspoređivao, doduše znao sam da su ove tuning teže od serijske :laughing7: ::)
R@kija:
cini mi se da je ova sad s6 hpc moja teza od mhrove sta sam prije imo...al nisam ziher..
Crazy Kuree:
--- Citat: rakitje00 - 27 Ožujak, 2010, 22:09:39 ---cini mi se da je ova sad s6 hpc moja teza od mhrove sta sam prije imo...al nisam ziher..
--- Kraj citata ---
nebih reko, s6 je identična malossi rhq hpc koja je 100 g lakša od MHR. al ta s6 pukla osovina od variomata u mojeg prijatelja nakon ni 1000km i ne čini mi se onda dobrom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju