Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi rhq i hpc...

<< < (7/8) > >>

R@kija:

--- Citat: J.U.R.C.A - 31 Prosinac, 2009, 17:20:27 ---hod klipa ti se pomakne 5 mm vislje ...(dobijes distancer za cilindar!) znaci klip pod sebe u karter uvuce vecu kolicinu smjese
u praksi to znaci sljedece .
cilindar si pomaknuo 5 mm vislje prema gore i time natjerao cilindar da ima snage na visljim okretajima. digao si mu timinge ispuha i usisa!uz gore spomenutu kolicinu smjese!

--- Kraj citata ---

aha fala na obrazlozenju..sad znam nekaj novo.hh

a budem videl..probal bum prvo nabavit neku malossi..ak en anabvim onda cemo nes smislit hh

Crazy Kuree:
Moja "slaba" TP radilica je čuda izdržala, a ova malossi bilo koja od te dvije nećeš pogriješit, još nisam čuo da je nekom pukla na onom kritičnom mjestu na 50-70 ccm BB je nešto drugo... HPC je svaka radilica koja ima pune polutke, već je obrazloženo što to znači. na tvojem mjestu bi ja uzeo s dužom klipnjačom ako već imaš pare za novu

dhorvat:
Danas sam se sjetio ove rasprave da koja je koja radilica - RHQ i HPC. Svi su govorili da je ta najjeftinija HPC. Ja kad sam uzimao kod nas u Piaggio Centru Zagreb u Vukovarskoj kupio sam najjeftiniju Malossi radilicu za Minarelli i koštala je 1400 kuna okruglo. Ta ista je oko 130€ vani. Onda nisam znao da je zapravo to ta HPC.

E sad, zašto sam se sjetio rasprave  :icon_biggrin: Našao sam kutiju od Malossi radilice i unutra knjižica od nje na kojoj piše:

Znači RHQ == HPC  :laughing7:

Rossi:
imam ja pitanje jedno u vezi radilica da ne otvaram novu temu ..hocel za tpr i c16 bit dovoljna ona Stage 6 HPC radilica na SA pise da drzi do 16k obrtaja ??

ivanm:
hoće..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju