Tehnički kutak > Tuning skutera

MF POWER spuh

<< < (2/3) > >>

marko.p:
neznam,ima ti speed mf-a na sf2 pa ga pitaj....meni se čini da je nekvalitetniji od ostalih...kupi pa probaj,ako ti ne odg. onda ga prodaj,lako češ ga prodat.....

SlowRider:
Onaj od Speeda sam ja vozio i uopce nije bilo problema sa auspuhom sto se tice kvalitete.

DUBrawa:
svaki cigan svog konja hvali  :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:  :toothy3:  :toothy3:

milja180sp:
na pocetku slovensko sranje od spuha nevalja nis ,losiji je od standarnog. ja sam ga imo na zipu sp jedno vrijeme ,motor nije iso kur*u ,i ona sam stavio malossi repliku motor ne da je divljo vec je na 65 na zadnji dizo ,ko kaze da taj spuh valja ,onda nema pojma o motorima

NEOs:
Treba postelati prijenos kada auspuh stavis. Ovaj MF je iskljucivo za serijsku masinu (raspitao sam se sa prijateljima iz Slovenije), i sigurno ce dati bolje performanse nego serijski auspuh jer je otvoreniji. Taj je auspuh testiran, pa nece ici u prodaju ako je losiji od serijskoga ::)
MHR replica je puno skuplji auspuh od ovoga, i taj ZIP sto ide sa 65 na zadnji, jel on imao neku polugu od 3m na repu ili sat opasno laze.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju