Tehnički kutak > Tuning skutera
MF POWER spuh
speed:
--- Citat: milja180sp - 04 Srpanj, 2007, 12:02:26 ---na pocetku slovensko sranje od spuha nevalja nis ,losiji je od standarnog. ja sam ga imo na zipu sp jedno vrijeme ,motor nije iso kur*u ,i ona sam stavio malossi repliku motor ne da je divljo vec je na 65 na zadnji dizo ,ko kaze da taj spuh valja ,onda nema pojma o motorima
--- Kraj citata ---
kako mozes blatit auspuh koji dva puta jeftiniji od replice,decko je pitao jel taj auspuh dobar za serijalu a ne za kit,ja sam jako zadovoljan auspuhom,dao mi je 5 km/h vise kranje a vozim se na serijskim rolicama i federima,a ovo za zipa-jel ima on to 180ccm kad dize na 65 na zadnji :laughing7:
ChRiStIaN:
meni zvuci nekako više za neki tomos tuning taj spuh...iskreno, nisam ga ni viđao za skuter pa nemogu niš reć al na TOMOS-u čuda radi :icon_biggrin:
kaj se tice performanski definitivno izvuće puno manje od neki spuhova tipa leo vince, laser, tecnigas...
milja180sp:
to kaj se ti nisi vozio na motoru vise od 50 kak bi kaj mogo ti reci nes mbrijem da nikad nisi ni vidio zipa sp niti ga vozio , jebiga decki kad samo znate tomose raditi .. de bil si kad sam ja vozio zipa sp
SlowRider:
Hoce li netko zakljucati ovu temu?
ivanm:
pobriso sam spam, dakle mf power spuh vrijedi koliko košta, sigurno je bolji od serijskog spuha a ko ima para nek kupi nekaj bolje..
LOCK!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju