Općenito > Slike i filmovi o skuterima

mali pad...malo veca steta... :D

<< < (6/6)

Aerox007:

--- Citat: MaXoVaC - 05 Siječanj, 2010, 14:22:55 ---hehe...dobro apn prima gas nemoj da zezas..... :laughing7: kao rastelan 4T
a moze svatko....nabijes gasa i samo pustis kvacilo...i letissssssss  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ima kod nas ravnica jedna gdje smo poceli kao "stuntat" i idem ja na roxu i frend na APN-u i ja reko daj meni...i ja u drugu gasa dok digne okretaje u zrak i cjelu ravnicu (od nekih 100m+) po zdanjem :icon_biggrin:

MaXoVaC:

--- Citat: Aerox007 - 05 Siječanj, 2010, 14:25:22 ---
ima kod nas ravnica jedna gdje smo poceli kao "stuntat" i idem ja na roxu i frend na APN-u i ja reko daj meni...i ja u drugu gasa dok digne okretaje u zrak i cjelu ravnicu (od nekih 100m+) po zdanjem :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
da....da.....al trebas dici apn-a.......koem su vjerovano produvali semerinzi pa nemoze raditi ispod 4000 okr.....koji ima 5 brzina....i kojem kvacilo neodvaja skoro nikako...to trebas dic na zadnji.... :drunken_smilie:

Aerox007:

--- Citat: MaXoVaC - 05 Siječanj, 2010, 14:28:46 ---da....da.....al trebas dici apn-a.......koem su vjerovano produvali semerinzi pa nemoze raditi ispod 4000 okr.....koji ima 5 brzina....i kojem kvacilo neodvaja skoro nikako...to trebas dic na zadnji.... :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

ovo je apn koji ti se cuval ko trn u oku kod frendove bake...sad kad je doso u njihove ruke za 6 mjeseci motor se cijeli razj*** jer su budale iz 4 u 2 bacale, pumpicu goriva su otrgnuli, rucka gasa je strgana...

MaXoVaC:

--- Citat: Aerox007 - 05 Siječanj, 2010, 14:34:53 ---
ovo je apn koji ti se cuval ko trn u oku kod frendove bake...sad kad je doso u njihove ruke za 6 mjeseci motor se cijeli razj*** jer su budale iz 4 u 2 bacale, pumpicu goriva su otrgnuli, rucka gasa je strgana...

--- Kraj citata ---
nisi ti vidio frendov apn....pa neznas sta se zove razj*****...... :laughing7:

Aerox007:

--- Citat: MaXoVaC - 05 Siječanj, 2010, 14:38:28 ---nisi ti vidio frendov apn....pa neznas sta se zove razj*****...... :laughing7:

--- Kraj citata ---

tesko je nac starog apn-a u dobrom stanju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju