Općenito > Slike i filmovi o skuterima
mali pad...malo veca steta... :D
Scoot_Fan:
Hahahahah kralj se dere: "Mr. nesto, that's not a clutch, that's a brake!" :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
hahaahhahhahahahahahhahahahahahahahh da spojka umjesto kocnice :toothy3: :toothy12: :toothy9: :notworthy: ;D ;D :laughing6: :laughing3: :laughing1: :laughing11: :laughing7:
Aerox007:
--- Citat: MaXoVaC - 05 Siječanj, 2010, 14:15:53 ---wonderkid :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ma neeeeee...niko nemoze stuntat s njim osim mene kad si nedaju utuvit u glavu da prvo moraju dat gas a onda ga povuc a oni sve suprotno rade :nono: :nono: :nono: :nono:
MaXoVaC:
--- Citat: Scoot_Fan - 05 Siječanj, 2010, 14:17:59 ---Hahahahah kralj se dere: "Mr. nesto, that's not a clutch, that's a brake!" :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
hahaahhahhahahahahahhahahahahahahahh da spojka umjesto kocnice :toothy3: :toothy12: :toothy9: :notworthy: ;D ;D :laughing6: :laughing3: :laughing1: :laughing11: :laughing7:
--- Kraj citata ---
tako je kod nas jedan.....nikad vozio skuter....i sjeo na frendovog trekkera sa spuhom...i jos necim...ide lepo....
i gas....i kada se vraco usao brzo u krivinu iznelo ga i zapucao u ogradu.....mi ga pitamo kako te odnelo...kaze isao malo brze i stisnuo kvacilo...i odnese me.....LOL tad kad nisam krepo...od smeha.... :laughing9:
Aerox007:
--- Citat: MaXoVaC - 05 Siječanj, 2010, 14:20:58 ---tako je kod nas jedan.....nikad vozio skuter....i sjeo na frendovog trekkera sa spuhom...i jos necim...ide lepo....
i gas....i kada se vraco usao brzo u krivinu iznelo ga i zapucao u ogradu.....mi ga pitamo kako te odnelo...kaze isao malo brze i stisnuo kvacilo...i odnese me.....LOL tad kad nisam krepo...od smeha.... :laughing9:
--- Kraj citata ---
kaj je vozil gileru runner sa brzinama :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
MaXoVaC:
--- Citat: Aerox007 - 05 Siječanj, 2010, 14:18:59 ---
ma neeeeee...niko nemoze stuntat s njim osim mene kad si nedaju utuvit u glavu da prvo moraju dat gas a onda ga povuc a oni sve suprotno rade :nono: :nono: :nono: :nono:
--- Kraj citata ---
hehe...dobro apn prima gas nemoj da zezas..... :laughing7: kao rastelan 4T
a moze svatko....nabijes gasa i samo pustis kvacilo...i letissssssss :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju