Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa krajnjom brzinom
3alfa3:
--- Citat: vpucko - 01 Rujan, 2007, 20:50:22 ---NE nego sam dobio na brzini, meni brzinometar ne radi jako dugo a usporedba je bila sa frendovim skutom
pogledaj samo na biciklu kolika ti je razlika kad vozis sa glatkim gumama i kad vozis s ripnama!!
--- Kraj citata ---
Hoces reci da je otpor prije bio toliki da je krajnja brzina bila 7 km/h manja? Nema teorije.
A i to mjerenje... Jel bio isti vjetar kao prije, temperatura zraka, relativna vlaznost, cesta, skut kojim je mjereno.... Kuzis kaj hocu rec? Metoda mjerenja ti je nepouzdana.
ivanm:
ja prvo filter perem sa felixom ili ivasolom, zatim šamponom i vodom..
vpucko:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Rujan, 2007, 06:03:56 ---
--- Citat: vpucko - 01 Rujan, 2007, 20:50:22 ---NE nego sam dobio na brzini, meni brzinometar ne radi jako dugo a usporedba je bila sa frendovim skutom
pogledaj samo na biciklu kolika ti je razlika kad vozis sa glatkim gumama i kad vozis s ripnama!!
--- Kraj citata ---
Hoces reci da je otpor prije bio toliki da je krajnja brzina bila 7 km/h manja? Nema teorije.
A i to mjerenje... Jel bio isti vjetar kao prije, temperatura zraka, relativna vlaznost, cesta, skut kojim je mjereno.... Kuzis kaj hocu rec? Metoda mjerenja ti je nepouzdana.
--- Kraj citata ---
dobro ovo sad ostalo neznam al skut isti, al kazem jbt 7 km/h et usporedba od prije i sada eo kasnije cu ti stavit sliku gume kakvu sam prije imao i sada
ivanm:
često je iluzija veće brzine ako se stavi obična gljiva guma za razliku od ripnaste, ne događa se povećanje brzine nego se zbog manjeg opsega kotača on okrene više puta na istoj kilometraži, a sat to registrira većom brzinom..
vpucko:
jel citas ti?????
meni sat ne radi vec jako dugo i prije neg sam gumu kupio, usporedjivao sam sa frendovim runnerom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju