Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa krajnjom brzinom
Emperor:
--- Citat: Punisher - 03 Srpanj, 2007, 17:47:01 ---Kao prvo što si radio (mijenjao na servisu)... nakon tolike kilometraže se mijenjaju remen, rolice, svjećica.
Filter zraka (ako je u redu) samo opereš u benzinu i malo nauljiš, skineš i dobro očistiš karburator, pogledaš kakve je svjećica boje (da znaš jeli dobro naštelan)...
OBAVEZNO (sorry na velikim slovima, ali je ovo mene totalno sjebalo) očisti auspuh iznutra jer možeš sve savršeno napraviti ali ako je spuh zaštopan zavraga sve, tako je i meni bilo...
Centralni i oprugice kvačila još možeš ostaviti ako su u ok stanju...
--- Kraj citata ---
Zar filter ne treba oprati samo vodom???
3alfa3:
--- Citat: Emperor - 01 Rujan, 2007, 15:59:08 ---Zar filter ne treba oprati samo vodom???
--- Kraj citata ---
Ne, izgnjeci ga u cistom benzinu (moze i onom kojeg tocis u rezervoar), a zatim u 50%-tnoj mjesavini, iscjedi ga, ostavi da benga ishlapi i zatim vrati u kuciste.
vpucko:
--- Citat: SlowRider - 03 Srpanj, 2007, 18:56:05 ---Istina je da Neos ide tako sporo. Takve su ti AC minarelli masine.
--- Kraj citata ---
eo ja isto AC minarelli imam remen 20.000+ km pa navuce 80 kad se onako spustim, ovako drzi 70-75
jedino sto sam sredio, smanjio squish, auspuh prepravio (imam onaj serijski), i stavio 2 grama lakse role 4,6
e neznam kake gume imas, jer ja sam prije imao ono jbt ko za cross gume, ripne 3 cm, sad sam naprijed stavio novu savinu (slide) gumu, a zadnja je totalno istrosena (glatka) tak da kad sam stavio tu prednju gumu jedno 7 km/h sam dobio
3alfa3:
--- Citat: vpucko - 01 Rujan, 2007, 17:09:16 ---...kad sam stavio tu prednju gumu jedno 7 km/h sam dobio...
--- Kraj citata ---
Nisi time dobio nista na brzini nego si smanjio opseg kotaca pa ti sada brzinomjer drugacije ocitava.
vpucko:
NE nego sam dobio na brzini, meni brzinometar ne radi jako dugo a usporedba je bila sa frendovim skutom
pogledaj samo na biciklu kolika ti je razlika kad vozis sa glatkim gumama i kad vozis s ripnama!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju