Tehnički kutak > Tuning skutera

Stalker dizna 64?

<< < (4/8) > >>

SPecial:

--- Citat: igor.sb - 31 Prosinac, 2009, 02:07:28 ---a ti na spu imas kao neki bolji, kojim stelas smijesu/zrak  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

liku strasan si

btw...sirom diznom bi stelo zrak, pogubio sam se sad u tvojim glupostima

--- Kraj citata ---

Tada bi zrak ostao konstantan,a diznom bi obogatio smjesu.   Pravi si Igore.   

Giz:
2 SPecial:
Pročitaj par manuala kako karb radi jer si samo štetiš sa ovakvim izjavama koje pokazuju da apsolutno ne razumiješ kako karb radi.
Igla, šerafić ili bilo što drugo osim oblika i promjera venturija u kombinaciji sa klipićem NEMAJU NIKAKVOG utjecaja na količinu zraka koja ulazi u motor.

Znači, to sve što si napisao ispada da si ler šerafić vrtio a da nisi pojma imao što si radio, jer osim ler šerafića postoji samo još šerafić za gorivo koji nema nikakve veze sa puni gasom.
Sve preko 3/4 gasa odrađuje igla i atomizer a preko 3/4 gasa je samo glavna dizna u igri.

Potraži par postova od člana 3alfa3 jer je čovjek izvrsno u svojim postovima objasnio kako karb radi i kako se isti štela.

pruki21:
Mislim da nema potrebe za vecom diznom mozes samo dobit na potrosnji.

SlowRider:

--- Citat: pruki21 - 31 Prosinac, 2009, 12:52:45 ---Mislim da nema potrebe za vecom diznom mozes samo dobit na potrosnji.

--- Kraj citata ---

ako imas "spicastu" iglu onda ces osjetiti, ako je tupa onda bas i neces.

Trinad:

--- Citat: pruki21 - 31 Prosinac, 2009, 12:52:45 ---Mislim da nema potrebe za vecom diznom mozes samo dobit na potrosnji.

--- Kraj citata ---
Kad mi se bude dalo zafrkavat s time probat ću staviti 64 bez onog limića i eventualno red sponge (ako išta znači) da vidim jel ima kakve razlike i kakva će biti potrošnja. Ako ne bude išao preko 70 kao i sada ili bude potrošnja u klincu onda ide oriđiđi nazad.
Stariji Stalkeri sa Weber 12 (dizna .72) su vukli do 80km/h  :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju