Tehnički kutak > Tuning skutera
Stalker dizna 64?
vanjossi:
ja imam stalker, i imam par satova od stalkera i svi lazu prebolesno,tako da se ne drzi puno satova, stavi si neki rezonantni auspuh(tipa ZX, ili touring) razlika jako mala u potrošnji a ide puno bolje u krajnjoj. onda napravis 64 diznu i red sponge i to je to
Trinad:
Prvi puta sam skidao iglu i imao sam šta vidjeti, seger na trećem urezu (serijski na prvom). Mislim si ja sad WTF. Onda odlučio otvorit cijeli karb i imao sam šta vidit, dole dizna 65, a i na usisu je bio mesingani limić. Frendica mi je rekla da je samo dala da joj skinu blokade pa nisam ni sumnjao da je neko šarafao po karbu, a cijelo vrijeme lupam glavom pa zašto troši pet, eto zašto, a ja mislio serijala :sad1:
Skinuo sam limić sa usisa ali ne znam na koji zarez sa stavim osigurač, inače igla je original A22??? :help:
ivanm:
iglu spusti do kraja..
vanjossi:
58 ti je dosta dizna i osigurac na igli na vrhu..
Trinad:
--- Citat: ivanm - 26 Siječanj, 2010, 18:45:07 ---iglu spusti do kraja..
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
--- Citat: vanjossi - 26 Siječanj, 2010, 18:48:13 ---58 ti je dosta dizna i osigurac na igli na vrhu..
--- Kraj citata ---
56 il 58 cu kupit u svakom slučaju radi potrošnje, a do tada nek stoji ovako.
Ma zanima me jedna stvar pošto mi fali ovo crijevo koje bi trebalo pretpostavljam spajati kučište cilindra (A) i ulaz u airbox (B), ali za šta služi ovo crijevo (na slici A) koje ide iz kučišta cilindra i na šta se ono spaja? To je zatečeno stanje tako da nemam pojma kako dio koji fali izgleda :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju