Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
može odgovor?? problemi s cookies
fac-t50:
ako si u firefoxu upri tools pa clear recent history i oznaci cookies i onda clear now
DeLUX:
idem probat sad...problem je kaj mi je IE jako spor
sad koristim mozillu...idem pa se vratim na forum na svom kompu pa javim da lockate temu
hvala na odgovorima :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: DeLUX - 28 Prosinac, 2009, 20:49:14 ---nisam čovjek od kompjutera...
di se to briše i dal je to to da nejdem sad doma pa se opet vraćam ak nije u tome stvar
--- Kraj citata ---
U firefoxu stisneš tools-> options -> Privacy -> Show Cookies. Unutra potražiš mojskuter, sortirani su po abecedi i izbrišeš sve što imaš vezano uz mojskuter, tak ti je najlakše da nejdem u detalje sad. Nakon toga ćeš ponovno morat upisat šifru i kliknut na Remember password.
Na Internet Exploreru klikneš tipku Alt (za novije verzije) tools-> internet options -> general -> Delete -> označiš samo cookies i klikneš delete. To će ti obrisati sve cookiese u IE-u ali ionaku su puni Tracking crva i ostale gamadi :headbang:
DeLUX:
evo pobriso sve cookise, samo sam označio da pobriše i to je to...valjda se nije niš drugo sjebalo zato kaj sam sve pobriso :dontknow:
dhorvat:
--- Citat: DeLUX - 28 Prosinac, 2009, 21:05:47 ---evo pobriso sve cookise, samo sam označio da pobriše i to je to...valjda se nije niš drugo sjebalo zato kaj sam sve pobriso :dontknow:
--- Kraj citata ---
Buš videl :icon_biggrin:
Jedino kaj možeš zaribat sa brisanjem cookiesa su passwordi. Nekome je to veliki problem, a nekima koji imaju na 150 lokacija isti password, onda nije :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju