Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
može odgovor?? problemi s cookies
DeLUX:
naš dragi moderator i vlasnik najbrže lune mi je dao bann prije kojih 2 tjedna i ja još uvijek nemogu na forum na svom kompu nego moram ić kod frenda da bi vidio dal mi ko kaj odgovorio i da bi napiso koji korisni odgovor il zaspammo koju temu...u čemu je štos i dal mi možete to rješit
dhorvat:
--- Citat: DeLUX - 28 Prosinac, 2009, 20:44:20 ---naš dragi moderator i vlasnik najbrže lune mi je dao bann prije kojih 2 tjedna i ja još uvijek nemogu na forum na svom kompu nego moram ić kod frenda da bi vidio dal mi ko kaj odgovorio i da bi napiso koji korisni odgovor il zaspammo koju temu...u čemu je štos i dal mi možete to rješit
--- Kraj citata ---
Jesi pobrisao cookiese za mojskuter.com?
fac-t50:
pobrisi cookiese i aktualiziraj browser
DeLUX:
--- Citat: dhorvat - 28 Prosinac, 2009, 20:45:11 ---Jesi pobrisao cookiese za mojskuter.com?
--- Kraj citata ---
nisam čovjek od kompjutera...
di se to briše i dal je to to da nejdem sad doma pa se opet vraćam ak nije u tome stvar
eladio:
..ili promjeni browser, dakle ako koristis IE , predji na firefox, chrome, opera ili sl.. :glasses9:
..problem je uglavnom na tvom racunalu, ne u forumu.
..ima vise nacina kako srediti cookies, probaj naci ovaj file u svom kompu i pobrisi ga : MojSkutercookie
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju