gle znam ja jako dobro ko mi je dao ban i na kolko tak da se nemoras s tim hvalit....a to kai si se ti konzultiro sa kolegama i sa adminom za to me boli briga...mogo si se konzultirat i sa mesićem....
i o kakvoj ti nepristranosti i pokusaju provokacije pricas.....nemoj tu glumit nekog dezurnog šerifa jer ti to vidim jako lose ide....
Ako znaš tko ti je ban dao, čemu ovaj topic? Što se praviš glup kad za to dokazati nema potrebe. Posao je odrađen davno....
Ionak ste si ti i divlja ko lonac i poklopac. Dakle, upoznata je dobro tko vam je ban dao i ovo nije ništa drugo doli skretanje pažnje.
Samim time moja izjava da je ovo topic provokacije dobiva novu dimenziju....
Umjesto da se pokriješ ušima jer si pokušao sakriti to što si radio očiglednim brisanjem topica koji sam ja razdijelio i prebacio na drugu (primjereniju) lokaciju ti sad tražiš pravdu?
Sramotno od nekoga tko je imao mod ovlasti i nije ih se držao a mene sa proziva jer je bez istih ostao.
Lepi, to ti ja nisam kriv.... Mislim da je Mesić tome kumovao.
Uz to, obojica ste PMom upozoreni pa nakon toga i postom u threadu. U istima sam ja zadržao maksimalnu ljubaznost i na krajnje ok način vas zamolio da nastavite ako morate u topicu koji se nalazio u OFFTOPICU.
No, što se dešava nakon toga? Niti ste prestali, niti ste se smirili, niti ste se premjestili.
Lakše je bilo pozvati divlju pa nastaviti... jer, ipak... dottore je tad imao mod ovlasti... pa če počisiti.
Praviš se pametan a nemaš temelja za isto... fali ti ozbiljnosti i promišljenosti za tu igru.