Tehnički kutak > Tuning skutera
Keeway Matrix 50 - problem pri paljenju
Cobra:
Daj ekipa ako neko ima Mikunia 15 za prodat,decko bi kupio pa da probamo s njim upaliti :dontknow: jer je do karba najvejrovatnije sve ostalo je budjeno
SPecial:
--- Citat: Cobra - 28 Prosinac, 2009, 21:32:51 ---Daj ekipa ako neko ima Mikunia 15 za prodat,decko bi kupio pa da probamo s njim upaliti :dontknow: jer je do karba najvejrovatnije sve ostalo je budjeno
--- Kraj citata ---
Ja bi se okusao u dovodu goriva. Mozda mu je filter goriva zacepljen. Nemojte se smijati jer znam da to nije cest kvar ali i on se dogodi,a tko bi na to u tom trenu mislio. Nakon toga bilo bi dobro provjeriti kako je masa s motora na ramu spojena (posto je masina skidana vise puta,moglo se dogoditi da je slabo spojena i sl).
Mr J:
--- Citat: SPecial - 29 Prosinac, 2009, 19:02:36 ---
Ja bi se okusao u dovodu goriva. Mozda mu je filter goriva zacepljen. Nemojte se smijati jer znam da to nije cest kvar ali i on se dogodi,a tko bi na to u tom trenu mislio. Nakon toga bilo bi dobro provjeriti kako je masa s motora na ramu spojena (posto je masina skidana vise puta,moglo se dogoditi da je slabo spojena i sl).
--- Kraj citata ---
kaze da ga zaljeva, kaze da baca iskru...
Losinj:
nije se nis pokusavalo u protekla 2 dana,ceka se suvo vrijeme ...pa cemo vidjet sta dalje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju