Tehnički kutak > Tuning skutera

runner- trosi ko lada

<< < (5/6) > >>

DeLUX:

--- Citat: LukyGS - 27 Prosinac, 2009, 11:29:32 ---Samo promjeni diznu metni manju za 8 brojeva pa ćeš osjetiti razliku u potrošnji!.
Imam ti ja 6mm,57 broj nije korištena.

--- Kraj citata ---

nema dizna preveliku ulogu u potrošnji, pogotovo tak male...
meni trošio skuter 6 litara kad smo išli na sljeme, a karb 20,5 i dizna 102  :drunken_smilie:

zL!Ko:
eto nakon stelanja karba, promjenjenog filtera zraka, pregleda sveg moguceg i nemoguceg doso sam do zakljucka da nemam pojma zas je trosio tolko.
Sad sam doso sa pumpe i izracunao sam  :laughing7: da na 100km trosi 4.6l. Sto i nije tolko lose naprema onih 6. 
 al mene najvise muci sta mi sestra na ditechu napravi za isto para duplo km :toothy12: :toothy12:

SPecial:
Mozda ga gusi na niske okretaje,stalno salta u visu  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Neka te to ne muci,taj d-shit i tako nista ne ide. Bolje da trosi i ide nego ne trosi i ne ide (kao baotian)     :laughing7: :laughing7:

zL!Ko:
nebi bas reko da ne ide. Moze se mjerit sa serijalama nrg, runner. Samo ga malo zvuk jebe :happy8:

SPecial:

--- Citat: zL!Ko - 15 Siječanj, 2010, 14:11:18 ---nebi bas reko da ne ide. Moze se mjerit sa serijalama nrg, runner. Samo ga malo zvuk jebe :happy8:

--- Kraj citata ---

Ali kad se injektor osusi ili svrdne gumica,onda pljuni 800kn za injektor+ jos za ruke. A mi na karb smo jednostavni,nastelas i vozis.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju