Tehnički kutak > Tuning skutera
puvalica za speedfight2
zmijavci:
nije istina da se ne moze ustelati :jerk: :jerk: :jerk:ja ga imam na serijali stavio rolice 7 g,red sponge dizna mislim 68 i auspuh je original za peugeot,skut radi sve 5 i ide nekih 95 a start razlikaaaaaaa. :toothy9: :toothy9:
mhr-team:
--- Citat: zmijavci - 02 Siječanj, 2010, 16:11:28 ---nije istina da se ne moze ustelati :jerk: :jerk: :jerk:ja ga imam na serijali stavio rolice 7 g,red sponge dizna mislim 68 i auspuh je original za peugeot,skut radi sve 5 i ide nekih 95 a start razlikaaaaaaa. :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
daj video neki di serijala sf ide 95 :-X
mislim to su priče za djecu, imo sam sf-a i znam šta pričam a to mogu potvrdit i ostali članovi koji su ga imali... eto moj nardo je zavrsio kod speeda i stoper06 i pitaj decke kako ga je ustimat na serijali?
speedfight 2:
ni ja isto ne vjerujem da speedfight ide toliko i da se nardo moze ustelat na serijali pogotovo ne sa 7.0 rolicama koje su za zx na peugeotu a znamo svi jako dobro razliku izmedu narda i zx-a...
Drnda:
ako sam ja imao nardo koji je za mina i na serijali se vrtio, a isao je odlicno, onda sigurno moze i pug nardo koji je u rangu najjaceg base spuha...
i moj je sa multivarom, karbom i 19 i 12 seriskim isao 95-100 po satu. samo je trosio oko 5 litara, bez multivara se ne isplati stavljati jer ser. vario nemoze ni priblizne okretaje postici koji su mu potrebni. start mi je kako god stavljao bio banana, ali je imao odlicno ubrzanje... znaci dok se ne ugrije nema uzbrdica i tako to..
boro faca:
--- Citat: ---ni ja isto ne vjerujem da speedfight ide toliko i da se nardo moze ustelat na serijali pogotovo ne sa 7.0 rolicama koje su za zx na peugeotu a znamo svi jako dobro razliku izmedu narda i zx-a...
--- Kraj citata ---
znači koje kuglice da stavin na serijski variomat da mi ide solidno s nardon,trenutno su mi 5.0,stavio bi teže kuglice i diznu 67..jeli se slažete
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju