Tehnički kutak > Tuning skutera
puvalica za speedfight2
boro faca:
iman speedfight i planiran uzet puvalicu top performance,pa ovi koji se razume u to neka mi kazu kako bi motor isa i kako bi radia s njon,e i jeli se tribaju minjat kuglice,u mene su trenutno malossi 5.0gr
mhr-team:
peace ljudi.... isti qur je i puhalica i duvalica i spuh i sve to, pravilno je jedino ispuh ili auspuh, ali šta sada neka ga zove tko kako hoće, bitno da znamo na šta se misli... niste u školi pa da se ulizujete učiteljima/nastavncima/profesorima kako netko nezna gramatiku i pravopis...
a što se tiče auspuha, dečko misli očito na T.P. NARDO i taj auspuh ti je prejak za čistu serijalu i skuter bi ti išao puno lošije sa njim, jer je preotvoren...
naravno dao bi se on uštimati i na serijali, ali su potrebne neke prerade da ih sad ne nabrajam...
Lazo:
--- Citat: mhr-team - 26 Prosinac, 2009, 16:44:59 ---peace ljudi.... isti qur je i puhalica i duvalica i spuh i sve to, pravilno je jedino ispuh ili auspuh, ali šta sada neka ga zove tko kako hoće, bitno da znamo na šta se misli... niste u školi pa da se ulizujete učiteljima/nastavncima/profesorima kako netko nezna gramatiku i pravopis...
a što se tiče auspuha, dečko misli očito na T.P. NARDO i taj auspuh ti je prejak za čistu serijalu i skuter bi ti išao puno lošije sa njim, jer je preotvoren...
naravno dao bi se on uštimati i na serijali, ali su potrebne neke prerade da ih sad ne nabrajam...
--- Kraj citata ---
u krivu si, pita za sf2... ak je original za sf2 onda je super za serijalu i za neki base kit... mislim da bi trebale neke teže rolice
speed:
--- Citat: Lazo - 26 Prosinac, 2009, 17:09:33 ---u krivu si, pita za sf2... ak je original za sf2 onda je super za serijalu i za neki base kit... mislim da bi trebale neke teže rolice
--- Kraj citata ---
jesi ga imao pa znas????
uostalom na serijskom karbu nikako ne mozes ga postelati da ide...eventualno prerada cyl da mu se podignu timinzi da ima snage jer je nardo jako trom na niskim okretajima
mhr-team:
lazo imao sam i nardo i mhr-replicu koja je za nijansu slabija od narda i znam o čemu pričam, nardo je prejak i preotvoren za serijalu i serijski skut nemože držati tako visoke okretaje koje nardo zahtjeva i NEMOGUĆE ga je uštimat da radi kako treba bez prerada...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju