Tehnički kutak > Garaža
yamaha aerox
Sauron:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Siječanj, 2010, 19:40:21 ---prvo sto sam pomislio kada sam vidio spuh je da se radi o nardu.. a i nosaci su kao na nardu, i top... :dontknow:
--- Kraj citata ---
da baca na narda full
to nije taj team spuh sigurno jer je team duži,tanji i ima dosta duži top tj. prigušivać :icon_thumright:
aprilia area 51:
--- Citat: flomo - 15 Siječanj, 2010, 15:24:47 ---otkud ti znas da je polini team...ja nisam nikad cuo za taj...cuo sam za evo i forrace
--- Kraj citata ---
pa ak ti nisi cuo nemora znacit da nije niko... :toothy9:
reko ti je benelli sve ja sam ga gledo par put na internetu...inace pratim sve to tak sta novo izlazi i vidio sam i znam za taj spuh... :icon_thumright:
flomo:
--- Citat: aprilia area 51 - 15 Siječanj, 2010, 21:44:35 ---pa ak ti nisi cuo nemora znacit da nije niko... :toothy9:
reko ti je benelli sve ja sam ga gledo par put na internetu...inace pratim sve to tak sta novo izlazi i vidio sam i znam za taj spuh... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
aha aha ,,,samo naprijed decki :icon_thumright:
cameosb:
pojma nemate,pogledajte moj post na prvoj stranici,pričao sam s dečkom tim i slao mi je slike,to je polini forrace1 kao što sam ja imao
aprilia area 51:
neznam bas eo pogledaj ove njegove slike:
--- Citat: miha_nrg - 08 Siječanj, 2010, 19:16:58 ---hvala....evo slike tog spuha pa procjenite koji je....e sad koji da stavim ovaj koji je sad gore polini for race ili ovaj team kako kažete...koji je jači..??????
slike
--- Kraj citata ---
i ovu od benellia:
--- Citat: benelli - 15 Siječanj, 2010, 19:22:53 ---http://www.sip-scootershop.com/EN/wwimages/49e88e80-2837-4e5c-b985-cbd6069ee764.jpg
--- Kraj citata ---
i vidjet ces da su posve isti sve sto ima ovaj ima i ovaj i na grani varovi i to sve je isto i prihvati oni za top sve je isto...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju