Tehnički kutak > Garaža

yamaha aerox

(1/18) > >>

miha_nrg:
znači ovako....kupio sam pred mjesec dana yamahu aerox 2003 godište....stanje nije bilo baš najbolje...3  vlasnik....polini neki spuh ne znam ni sam koji je :dontknow:....skuter je imao kit malossi bar je tako rekao vlasnik i delorto 17,5.....tu je počelo rastavljanje pomalo

završni rezultat je ovo..
SLIKE....:

onda se skuter opet al ovaj put kompletno rastavio zato jer je počela vatra izlazit iz auspuha pri punom gasu....skinuta je mašina....ispostavilo se da je cilindar bio od polinia a glava od malossia...skuter još ima i malossi multivar....kupljen je još jedan kit...malossi sport i original radilica...i polini for race 1 auspuh...(sporcka cijena)pa nek stoji doma ta rezervu...i nabavio sam i ralicu koja mi je falila....sad trenutno čekam karike nove i brtve i novi karburator moram isti stavit jer je ovaj ošo...i to je to zasada... :hello: :hello:

SLIKE:

aprilia area 51:
lijep skut..mal fali sinica ali opet nemoze rox biti ruzan.. :toothy9:

i sad koji ce biti set up  ???

ja bi na tvom mjestu uzeo cilindar koji je bolji i uzeo novi klip i onda si miran...uzmes si klip s 1 karikom i bit ce jos bolje...

gokiSP:
da bas je miran s kilpom s jednom karikom  ::) sa sportom je miran a ipet ide solidno sa for rejsom

robert:
dobra kombinacija boja, a kao što je već neko rekao aerox ko aerox nemože nikada bit ružan.

aprilia area 51:

--- Citat: gokiSP - 25 Prosinac, 2009, 09:17:18 ---da bas je miran s kilpom s jednom karikom  ::) sa sportom je miran a ipet ide solidno sa for rejsom

--- Kraj citata ---

nisam reko da ce biti miran s klipom s jednom karikom reko sam da ce bii jos bolje...a reko sam da ce biti mirna s novim klipom...a s 1 karikom bi iso bolje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju