Tehnički kutak > Garaža

yamaha aerox

<< < (5/18) > >>

R@kija:

--- Citat: Sauron - 08 Siječanj, 2010, 00:16:06 ---ovaj auspuh šta ti je prije bio gore brijem da je to polini team :icon_thumright:
a šta se tiče roxa,fora je ali mi se čini kao da je pokrivljen,nekako mi felga preblizu kosturu stoji... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ne postoji polini team ak si mislil an polini evo nije vjerovatno je for race

Sauron:

--- Citat: rakitje00 - 08 Siječanj, 2010, 01:31:54 ---ne postoji polini team ak si mislil an polini evo nije vjerovatno je for race

--- Kraj citata ---
frend ima taj spuh na roxu isto,i piše mu samo polini team na njemu i kad je tražio slike kao i ja sad na googleu mu je ispalo pod polini team baš taj spuh a for race znam kako izgleda i duplo drugačiji je nego taj "team"...for race je širi i nekako manji,ovaj je duži a dosta tanji ;)
na njegovom roxu se ne vidi baš ljepo slika auspuha ali full mi sliči toj spulji šta i frend ima
možda nije polini team 100% naziv tog auspuha ali kad to upišeš ispadne isti taj auspuh :icon_thumright:

PROOF:
eto ti polini team....

--- Kod: ---http://www.linksengineer.com/Admin/NewsImages/afea56b5-14ca-44aa-8771-6375eb279437.JPG
--- Kraj koda ---

miha_nrg:
hvala svima na komentarima....=)....ovaj spuh knam koji je sad gore je polini for race jer piše na njemu tako....a onaj od prije je ne znam koji....mislim da je funky...danas ću poslikat oba pa ću vam pokazat......blokove sam ajmo reć polirao....volim da bude čisto pa to malo uredio.... :hello: :hello:

R@kija:
nezz prvi put vidim ovaj polini spuh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju