Na motoru je mjenjan karb,prije je bio mikuni 16,a sad je dellorto 17,5..i stavljen je polini sport..
Prvi simptomi su bili kad bi se motor upalio sam bi povecavao gas i onda bi se ugasio.....tu su problem radili semerinzi na radilici koji su dali svoje.Zatim je masina skinuta dolje zamjenjeni su semerinzi i usput lezajevi radilice..sve nanovo sklopljeno i motor pali i vlasnik ga vozi 20km...mozda sam i rekao previse.Nakon toga opet motor nece da pali.Nakon silnog kurblanja svjecka je mokra...probane su dvije svjecice....kad se osusi svjecica dlaka mu fali da upali i onda opet se ugasi....gledane su lamelice sve uredu...gledani su opet semerinzi sve uredu...mjenjan je cdi.....mjenjana je bobina...ali nis....
Gore je trenutno denso iridium iw27 kolko se sjecam al do nje nije sigurno jer je vozeno dosta na toj svjecki i radio je normalno skuter...a druga svjecica je ngk br8 nesto cini mi se...ugl ta ngk je orginal dosla s njim tako da i ona je uredu....i iskra je normalna...neznam vise sta da napisem ni sta da gledam mozda sam i izostavio nesto sto smo vec provjerili pa savjetujte nesto pametno.....