Tehnički kutak > Tuning skutera

razlika u kitu********

<< < (7/9) > >>

tajfun:
meni se serijska radilica na polini evo razletila prvi put kad sam odvozio 3km u komadu tako da za mene kit na serijsku radilicu neide više(znam da je high end ali nisam vozio na velike okretaje niti forsirao kit),ako več stavljaš na serijsku barem promijeni ležajeve

ivanm:
serijska radilica je ok za gus kit i ništa više od toga..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 25 Prosinac, 2009, 14:36:39 ---serijska radilica je ok za gus kit i ništa više od toga..

--- Kraj citata ---

Piaggiova moze mirne duse ici i na setup poput tvog ili mog

dhorvat:

--- Citat: Rockstar - 25 Prosinac, 2009, 00:08:10 ---je li to ovaj Trophy npr.

http://www.scooter-prosports.com/art-395856,ZYLINDER-TOPPERFORMANCES-TROPHY-70-CCM-Prozent2812MM-BOLZENProzent29-

--- Kraj citata ---

Je to je taj, ali je ovo za zračno hlađene mašine. Sa njim nemam baš iskustva, ali ljudi koji su ga imali su ga isto hvalili. Vjerojatno je identičan po kanalima i leguri, ali je AC izvedba  :headbang:

--- Citat: gokiSP - 24 Prosinac, 2009, 20:40:06 ---znaci na nekih 120-130 tkm mozemo ocekivat replicu na roxu  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Hm, neznam. Brijem da ću prije prodat DR-a nego da čekam da prdne. Jer kolko vidim, načekal se budem  :laughing6:

BTW. TP radilicu je bolje kupiti nego serijsku sa malo kilometara u svakom slučaju  :laughing7:

ivanm:
ja bi na tvom mjestu radije dao obraditi trophyja jer je jako kvalitetan gus..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju